-Rus nivell 1 (Atenció al Públic)
 -Anglès nivell 2 (Gestió Comercial)
 -Eines Web 2.0 i la seva aplicació en la gestió i comercialització d' empreses

 

L'Escola d’Hoteleria de les Illes Balears amplia el termini d'inscripció de 3 cursos gratuïts, finançats pel SOIB, que s'impartiran en el Centre Cap Vermell, l'extensió de formació ocupacional a Cala Rajada, en la seva edició de 2014-2015:

-Rus nivell 1 (Atenció al Públic), inscripcions fins dilluns ,9 de Gener. Data d' inici: 22 de Gener.

 -Angles nivell 2 (Gestió Comercial), inscripcions fins divendres, 30 de Gener. Data d'inici: 16 de Febrer.

 -Eines Web 2.0 i la seva aplicació en la gestió i comercialització 
d' empreses, inscripcions fins dilluns 9 de Gener. Data d'inici : 22 de Gener.

Per a qualsevol dels  cursos, hauran de  presentar còpia del DNI i còpia dels estudis acadèmics (Rus: Graduat escolar o 2on d' ESO acabat; Anglés: BUP o 2ºn de Batxillerat acabat i Eines Web 2.0: 2on de  BUP acabat o graduat en ESO). En cas que no es tengui la formació acadèmica requerida, es realitzarà una prova de coneixement de llengua castellana. Per a accedir als curs d'anglès es requereixen, a més, coneixements de l'idioma nivell d'atenció al públic.

Aquests cursos s'impartiran gràcies a la financiació del Servei d’Ocupació de les Illes Balears, a la impartició com a centre propi de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i la col.laboració de l'Ajuntament de Capdepera, la Federació Hotelera de Mallorca i  l'empresa Cap Vermell Hotel SLU.

Si necessiten més informació: 971819467 ext. 4129 o per a  cumplimentar l' inscripció, poden dirigir-se al Centre Cap Vermell de Cala Ratjada de 9.00 a 14.00h de dilluns a divendres.