Guanyem Capdepera es constitueix amb èxit i comença a preparar el debat d'un programa participatiu  


 
Ahir va tenir lloc l’assemblea constituent de Guanyem Capdepera que havia estat convocada per EU, Podem i activistes del municipi, i a la qual finalment també es va sumar MÉS en qualitat de observadors

Ahir horabaixa (per dissabte 29 de novembre) , a les 19h al Poliesportiu Es Figueral de Capdepera es va fer la primera Assemblea constituent de Guanyem Capdepera. Malgrat la pluja intermitent que van patir ahir els gabellins, una trentena de persones del municipi van participar de la reunió durant més de dues hores.


L’Assemblea va marcar els seus objectius, Guanyar les institucions locals i construir una alternativa programàtica d’esquerres entre tota la ciutadania que impulsi amb fermesa l’orientació de les polítiques de l’Ajuntament cap a la gent que està patint les dramàtiques conseqüències de la crisi.


Guanyem Capdepera vol ser un aglutinador de tots els actors que comparteixen l’esperit de ruptura amb el bipartidisme i el règim del 78, per la qual cosa, l’esperit de Guanyem és el de la unitat popular davant la situació d’emergència. Per aquest motiu volen sumar partits, activistes de moviments socials i a la ciutadania que vulgui participar d’aquest canvi. D’entrada Podem Capdepera i EU han participat de la convocatòria de la primera Assemblea i MÉS ahir va manifestar en el transcurs de l’Assemblea que de moment volien ser observadors, fins que fessin el debat per decidir si s’acaben integrant a Guanyem Capdepera.

La primera Assemblea de Guanyem Capdepera va assolir els següents acords:

1. Constituir dues comissions de treball:

· Comissió de comunicació, difusió i propaganda/ Mètodes col·lectius per l’elaboració d’una candidatura de forma participativa i representativa de totes i tots els integrants de Guanyem Capdepera.

· Comissió d'elaboració i preparació de les Assemblees per debatre el programa participatiu.

També es va decidir la data de la propera convocatòria d’Assemblea Guanyem/Ganemos Capdepera serà el 20 de gener. Assemblea en la qual ja es començarà a debatre el programa electoral.