Des de MÉS els donam la benvinguda , tot i que no pensam integrar-nos-hi



                             

  En relació a la notícia de la presentació de Guanyem-Ganemos Capdepera, des de MÉS volem fer alguns aclariments. És cert que hi vàrem assistir, convidats pels promotors, per cortesia i per esbrinar què ofereix aquest projecte, i en aquest sentit volem agrair la convidada als organitzadors i celebram que aquesta formació defensi bona part de les maneres de fer política que ve defensant MÉS per Capdepera.

  Hem de dir que a dia d'avui Guanyem-Ganemos s'està constituint a alguns municipis de Mallorca de la mà d'Esquerra Unida, i que també fan comptes presentar-se a les eleccions autonòmiques. De fet, a Capdepera els promotors de la reunió de dissabte passat i la majoria d'assistents eren militants o simpatitzants d'aquest partit. No sabem qui més formarà part d'aquest nou projecte polític a Capdepera, ja que a la reunió ningú es va identificar com a representant oficial de Podemos ni de cap altra entitat, i desconeixem si s'hi intergraran en el futur.

 Dit això, i a l'espera de tractar-ho a la nostra assemblea, MÉS per Capdepera no s'integrarà dins aquesta nova coalició. Bàsicament, no tendria massa sentit que un partit d'àmbit mallorquí, que té un projecte centrat en la defensa dels interessos d'aquesta terra, i que compta amb dos regidors a Capdepera, s'integràs a un altre partit d'àmbit estatal que acaba d'aterrar al nostre municipi, ja sigui Guanyem-Ganemos o un altre.

 En conseqüència, MÉS per Capdepera seguirà el seu camí, com no podria ser d'altra manera, i a l'assemblea que celebrarem aquest mes de desembre triarem el candidat a la batlia i començarem a fer feina en el programa, entre altres coses.

 Des de MÉS donam la benvinguda a Guanyem-Ganemos i li desitjam molta sort. I en tot cas, malgrat quedia descartada la integració per motius obvis,  és possible que de la nostra assemblea en surti alguna oferta diferent de col·laboració preelectoral.

 

 MÉS per Capdepera