No ens ha sorprès en absolut que una persona que comparteix les tesis franquistes manifesti la seva antipatia cap a una opció clarament social d'esquerres com és Esquerra Unida, però per la seva manipulació dels fets, creiem que mereix una resposta.
 
Sembla que es mostra molt preocupat per l'ascens de l'esquerra, cosa que el porta a afirmacions pròpies d'un "fatxista" alienat, afirmant que "fa gairebé 100 anys (l'esquerra) ens va embarcar en una guerra fratricida ".
 
El cop d'estat franquista contra un govern elegit democràticament, la guerra civil, la terrible repressió posterior i els 40 anys de dictadura, per a ell no va ser res més que una "reordenació del país", a la qual els militars es van veure obligats. Això sí, reconeix que ara les circumstàncies internacionals no són les mateixes i "espera" que no sigui necessari que l'exèrcit torni a 'intervenir "per salvar la pàtria ", encara que no ho descarta.
 
Amb aquests plantejaments de la vetusta dreta feixista antidemocràtica, no és estrany que estigui preocupat per l'ascens electoral de l'esquerra, representat pels partits polítics d'Esquerra Unida i Podem. A aquest últim els "rebateja" d'una manera poc gentil. I no només això, sinó que a més es permet afirmar, com pitonissa, que no creu que “Podem” es pugui organitzar en Capdepera, contradient la realitat del que està passant en el conjunt del país. I a Esquerra Unida ens anima a integrar-nos en la coalició de MÉS, ja que, segons afirma, seria l'única manera d'obtenir representació, profetitzant que el nombre de vots l'esquerra i la dreta seran sempre els mateixos.
 
Com molta altra gent de l'extrema dreta i com aquells que han fet negocis amb la corrupció política, estan molt preocupats per si les coses canvien i fan tot el que poden per mantenir la seva situació actual, desqualificant, desprestigiant i recorrent a les mentides més grolleres, però semblen desconèixer el fàstic de la gent pel que fa a les polítiques que s'han dut a terme al nostre país per part dels partits majoritaris i els seus aliats. Unes polítiques corruptes que han portat a l'enriquiment d'uns pocs i la misèria de la majoria.
 
Contra aquesta situació lluita Esquerra Unida a Capdepera, com a la resta del nostre país. Volem contribuir a l'articulació d'una gran alternativa d'esquerres per a revirar la situació i poder donar veu als que han estat silenciats i marginats. No volem pactes per a assegurar "una butaca" sinó que treballam per agrupar forces transformadores i treballar conjuntament.
 
Això preocupa aquells que volen mantenir el seu statu quo. No necessitam consells interessats, sabem el que volem i estam disposats a treballar per aconseguir-ho.
 
També voldríem fer esment al fet que Lucía Gutiérrez va ser triada coordinadora de l'assemblea local d'Esquerra Unida de Capdepera i pertany a un equip, un equip que treballa per a una societat més justa.
 
No ens sembla adequat desprestigiar una persona que s'ha vist obligada a emigrar per poder seguir treballant en l'àmbit social, en el qual el PP ha tingut a mal centrar les seves retallades.
 
Assemblea Local d'Esquerra Unida de Capdepera