ATENCIÓ: CANVI D'HORARI. SERÀ A LES 19h 


Dimecres, 6 d'agost a les 19h a la Biblioteca de Capdepera

El proper dimecres 6 d'agost a les 19h i dins el marc del Festival de les Arts al Carrer, Maria Antònia Massanet presenta el poemari batec (Curbet Edicions, 2014) al pati de la Biblioteques de Capdepera. L'acte serà presentat per Maria Angela Melis Vila i amb en Tomàs Arias Soler establirem un recital-diàleg amb els  poemes d'ambdós.



Maria Antònia Massanet, professora de Poesia a Aula de Escritores, i principal organitzadora del festival poètic PoésArt celebrat a Artà, (que acaba d'acabar i que aquest any ha tingut un èxit sense precedents), és autora del llibre Batec, que des d'aquí recomanem fervorosament. A baix us deixem una petita ressenya sobre l'autora i el llibre.

La cerca de la pròpia identitat ha duit Maria Antònia Massanet a la poesia i batec s’ofereix com una dialèctica sense concessions amb el propi cos. Poesia del cos i des del cos, ofert com a substància. 

Massanet contribueix a desarticular els binomis constituents de la nostra cultura i el poemari esdevé una mena d’autografia corporal, un relat des de l’experiència de l’alteritat encarnada: si em llegeixes el cos em sabràs com a altre, literalment alterada, transformada per aquells/es que m’han precedit, per les persones amb qui he estimat, per tu que ara em llegeixes i em redescobreixes, per qui –com jo, escriu–. Escric perquè no m’avinc amb les paraules que pretesament em diuen i maldo per trobar-me (en) d’altres. 


www.auladeescritores.com