Des de MÉS per Capdepera exigim a l'equip de govern que actuï amb la màxima diligència per recuperar l'ús públic del camí de sa Canova i demanam als ciutadans que ens informin de qualsevol tancament de camins del municipi 
  Camins Públics. Després que MÉS per Capdepera confirmàs que el camí de sa Canova, tancat per uns particulars, és un camí que forma part del catàleg de camins públics aprovat inicialment per l'Ajuntament la legislatura passada -i pendent de revisió per part del Consell-, en el Ple del passat dia 3 de juliol vàrem demanar què pensa fer l'equip de govern al respecte i si tenen un llistat de camins inclosos en el Catàleg i que hagin estat tancats per particulars.

 El camí tancat és d'ús públic des de temps immemorials, ja que formava part de l'antic camí que enllaçava les cases de s'Heretat i Son Favar amb Artà. Era i és un camí públic perquè formava part de la xarxa municipal, imprescindible per arribar a les esmentades possessions, habitades durant tants de segles. Per tant, ens trobam amb un camí amb un important valor històric perquè és un testimoni que ens ajuda a explicar el nostre passat.

 Des de MÉS per Capdepera exigim a l'equip de govern que actuï amb la màxima diligència i contundència per recuperar l'ús públic del camí de sa Canova; i demanam als ciutadans que ens informin de qualsevol tancament de camins del municipi a fi de poder comprovar que estan inclosos en el catàleg municipal de camins públics i exigir la seva reobertura.

 Medició de les obres de l'Hotel Hyatt. Ateses les darreres denúncies interposades per particulars, tornam a demanar a l’equip de govern que comani una medició actualitzada del terreny en el qual s’està executant la urbanització, per comprovar que no envaeix l'ANEI veí.

 Botellot a les platges. Demanam mesures i més vigilància policial, davant l’augment d’aquesta pràctica a les platges del nostre municipi, sobretot a l’horabaixa.

  Precinte d’obres paralitzades per l’Ajuntament. Darrerament s’han posat de manifest alguns casos en què els propietaris o promotors d’obres il·legals o paralitzades per l’Ajuntament les segueixen executant, fent cas omís de les ordres de paralització. Demanam a l’equip de govern contundència i el precinte immediat.

 Sancions per excrements de cans. Exigim a l’equip de govern que es posi les piles en aquest tema, tota vegada que en el darrer any són quasi inexistents les sancions imposades als amos de cans que no recullen els excrements, tot i que els nostres carrers n’estan plens.

 Festes del Carme. Finalment, volem desitjar a tots els cala-rajaders, i gabellins en general, unes bones Festes del Carme, animant-vos a participar-hi.

 

 MÉS per Capdepera