ASSEMBLEA CONSTITUIENT DE MÉS PER CAPDEPERA


 Dia 11 d'abril de 2014 

 
  MÉS per Capdepera celebrarà el proper dia 11 d’abril la seva Assemblea Constituent. Parlarem de com ha de funcionar aquest òrgan en el futur, la manera de fer feina i de la política que esperen els ciutadans, entre moltes altres coses.

  Tot i funcionar de forma assembleària, amb les portes obertes a tothom, serà necessari nomenar una junta coordinadora que s’encarregui del dia a dia. D’aquesta coordinadora en podrà ser membre qualsevol militant o simpatitzant, motiu pel qual convidam a tots els que en vulguin formar part perquè ens ho faceu a saber fins el dia mateix de l'Assemblea. Us podeu dirigir a nosaltres a través de qualsevol persona de la coalició, com ara els regidors municipals, o mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

  Esperam que aquesta Assemblea suposarà l’inici d’un projecte engrescador, que pretén posar en funcionament una altra manera de fer política, més democràtica i participativa, i donar cabuda a totes aquelles persones que d’una forma o una altra se senten properes als principis que ens defineixen: el progressisme social i econòmic, l’ecologisme i la defensa de la nostra identitat nacional, cultural i lingüística.

 

 MÉS per Capdepera