inici

Cap Vermell

Comunicat de l'assemblea de docents, a les famílies

A LES FAMÍLIESBenvolgudes famílies,

Vivim un moment històric a la nostra comunitat on les famílies heu tingut un paper essencial en la lluita per una educació de qualitat per a tothom.

Com a docents en vaga ens trobam en un moment difícil davant l'actitud de la Conselleria i del Govern de boicotejar qualsevol possibilitat de cercar una solució negociada a aquest conflicte. Com heu vist, dilluns posposaren la següent reunió 48 hores. L'estratègia de dilació que empra la conselleria cerca el nostre desgast i desfer la complicitat i la unitat d'acció que hem tingut entre els diferents sectors de la comunitat educativa.

Com a pares, mares i alumnes, els i les docents volem que retorni la normalitat a les escoles. Per això posam tot el que està al nostre abast per trobar una solució beneficiosa, a l'alçada de l'educació que els nostres alumnes es mereixen.

En aquests moments difícils, vos volem transmetre tot el nostre agraïment per la vostra paciència, comprensió i suport durant aquests dies. També volem dir-vos que desitjam, tant com vosaltres, tornar a les aules el més aviat possible.

Per acabar, volem que sapigueu que sol·licitam a la Conselleria d'Educació que els doblers que ha estalviat en sous d'aquells docents que no han cobrat com a conseqüència de la vaga es destinin a ajudes de menjador, de transport i de llibres.

GRÀCIES FAMÍLIES!!! 

Mallorca, 2 d'octubre de 2013

Assemblea de Docents de les Illes Balears

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar