- Convocatòria d’ajudes econòmiques individuals a persones majors de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per a l’any 2013.

- Convocatòria d’ajudes econòmiques individuals a persones amb discapacitat de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per a l’any 2013.



Informació: Serveis Socials de Cala Rajada, de dilluns a divendres de 9 a 14 hs i els dimarts de 16 a 18.30 hs.


Convocatòria d’ajudes econòmiques individuals a persones majors de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per a l’any 2013.

Les ajudes econòmiques individuals d’aquesta convocatòria van adreçades a l’atenció dels problemes específics de persones majors de 65 anys per tal de millorar la qualitat de vida i, en general, a la promoció del seu benestar social.

Les despeses realitzades hauran de correspondre al període comprés entre la data d’acabament del termini per presentar sol·licituds de la convocatòria de l’any anterior (25 de setembre de 2012), sempre que es compleixin els requisits establerts al punt 5.1 de la present convocatòria, fins al darrer dia de presentació de sol·licituds.


Modalitats de les ajudes:

1. Ajudes tècniques:
a) Pròtesis i ortesis
b) Altres ajudes tècniques

2. Ajudes de rehabilitació, mobilitat , comunicació i estris bàsics.


Convocatòria d’ajudes econòmiques individuals a persones amb discapacitat de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per a l’any 2013.

Les ajudes econòmiques individuals d’aquesta convocatòria van adreçades a l’atenció dels problemes específics de persones declarades amb discapacitat física, psíquica i/o sensorial per tal de millorar la qualitat de vida i, en general, a la promoció del seu benestar social.

Les despeses realitzades han de correspondre al període comprés entre la data que en habia finalitzat el termini per presentar sol·licituds de la convocatòria de l’any anterior (25 de setembre de 2012), sempre que es compleixin els requisits establerts en el punt 5.1 de la present convocatòria, fins al darrer dia de presentació de sol·licituds.

Modalitats de les ajudes:

1. Els tractaments professionals sociosanitaris.

2. Les ajudes tècniques.
a) Ajudes per a la mobilitat.
b) Pròtesis i òrtesis.
c) Estris bàsics i necessaris


Per a més informació podeu consultar la publicació adjunta de les convocatòries o contactar amb Serveis Socials de Cala Rajada de dilluns a divendres de 9 a 14 hs i els dimarts de 16 a 18.30 hs.