Concert a la Torre de Canyamel per Tilloli


22 de juny 2013 a les 21 hores







Estimades i estimats col·laboradors i amics,

Us comunicam, com cada any, que dia
22 de juny del 2013, a les 21'00h a la Torre de Canyamel celebrarem el 14è concert a benefi d'escola-internat de nines "La llum del coneixement" a l'Índia.

El concert i el "pa amb oli" serà a l'exterior, al recinte emmurallat i
es mantindran els preus de 25 i 10 euros respectivament.

Recordeu que la nostra bona amiga i col·laboradora  Margarita de Oleza posarà un autocar per facilitar el desplaçament, us recordem el seu número de
telèfon mòbil 699836311

Comptam amb sa vostra col·laboració, no hi ha límit de places!!

Enguany han cursat estudis 631 nina (encara no sabem els resultats dels examens) i de les que han acabat, que des de el any 2000 son  333 alumnes,  han seguit estudis superiors totes menys 6 que ja les s'han casat ... algunes ja tenen fills.

Informació musical del Concert

Pilgrims

Bluegrass
Beatriz Calderón, veu principal i mandolina
Guillermo Femenías, guitarra acústica i veus
Ángel Matesanz, banjo, mandolina i armònica
Enrique Pastor, violí
Marta Ambròs, mandolina i veus
Pablo Di Salvo, contrabaix


PILGRIMS

El grup va néixer l'any 2011, per  l'entusiasme que despertava en els seus membres el bluegrass. 
Aquest és un estil tradicional dels EEUU, que barreja elements de la música irlandesa amb el blues i amb uns tocs de gospel. 

Per aquesta varietat d'influències tan familiars a les nostres oïdes  i per la seva força expressiva ,tant instrumental com vocal, interpretar aquesta música és una experiència realment vibrant.

Els components del grup provenen de distints àmbits musicals que van des de la música clàssica a tot tipus de música moderna. Aixímateix, tots ells tenen àmplia experiència dins la docència musical.

Les influències musicals del grup van des dels clàssics de Doc Watson, Lester Flatt, Bill Monroe, a les figures més rec ents dins aquest estil com són Chris Thile, Sarah Jarosz, Alison Krauss, Tim O'Brien o Bryan Sutton, passant pels típics "reels" irlandesos.

Fins avui , han actuat al Teatre Mar i Terra, a l'Hotel Formentor, La Nit de l'art al Gran Hotel, als Concerts a la fresca de Binissalem,  i actualment han estat seleccionats per la Fundació La Caixa pel cicle de concerts de músiques del món Diversons 2013, que es realitza per tota Espanya i ja tenen confirmada l'assistència al festival EtnoSur (Jaén) i En clave de agua (Soria), entre d'altres.