Després de l'èxit de la primera convocatòria, dues obres més per anar a veure al teatre de Manacor

El Teatre de Capdepera i el Teatre de Manacor han arribat a un acord per poder organitzar grups que vulguin assistir a les representacions de les obres més emblemàtiques del moment que allà es programin, d’aquesta manera, el públic gabellí podrà fomentar i mantenir l’afició teatral.

Si estau interessats podeu comprar les entrades a les OIT de Capdepera i Cala Rajada fins el dimarts anterior a les obres.

Aquesta vegada són:

Adreça desconeguda de Katherine Kressmann Taylos

Diumenge, 14 d’abril a les 7 de l’horabaixa
Sala Major del Teatre de Manacor
Intèrprets: Lluís Homar i Eduard Fernández
Direcció: Lluís Homar
Entrada grup Capdepera: 15€

Visionària, incisiva i amb un final imprevisible, Adreça desconeguda es va publicar per primera vegada el 1938 i en poc temps es va considerar una obra mestr a. The New York Times Book Review va afirmar el 193 9: "Aquesta història és la perfecció mateixa. És la denúncia del nazisme més rotunda que hagi aparegut ma i".
Però, a més, és un text dramàtic de plena actualita t, un avís per a navegants que torna a pujar a les taules sota la direcció de Lluís Homar. Estam a principis de la dècada dels 30: l'alemany Martin Schulse i el jueu nord-americà Max Eisenstein separen els seus destin s, però prometen mantenir la seva amistat per carta. El progressiu ascens de Hitler i el Tercer Reich farà efecte en la seva relació.

Reserves fins el 9 d'abril.


El nom
de Matthieu Delaporte y Alexandre de la Patellière
VERSIÓ: Jordi Galceran

Diumenge, 2 de juny a les 7 de l’horabaixa
Auditòrium de Manacor

DIRECCIÓ: Joel Joan
Actors:
Joel Joan (Vicenç Orteu)
Lluís Villanueva (Claudi Farré)
Xavi Mira (Pere Galí)
Sandra Monclús (Isabel Orteu)
Mireia Piferrer (Anna Janssen)

Entrada grup Capdepera: 18€
Reserves: fins dia 28 de maig
Vicenç està a punt de ser pare per primera vegada als quaranta anys. Quan el conviden a sopar a casa d'Isabel i Pere, la seva germana i el seu cunyat, es retroba amb Claudi, un bon amic de la infància. Mentre esperen a Anna, la companya de Vicenç, que té el costum d'arribar amb retard, li fan tot un seguit depreguntes sobre la seva paternitat i el que això comporta sense perdre mai el sentit de l'humor ... Però, quan de sobte li pregunten si ja ha escollit un nom per al nen, la seva resposta deixa a tots bocabadats

Reserves fins el 28 de maig.


Les entrades es reserven i paguen a l'OIT de Capdepera i de Cala Rajada fins el dimarts anterior de la funció.

L'Ajuntament sols gestiona l'entrada en grup, els desplaçaments són a compte de les persones interessades.