L'Associació Hotelera promociona la seva oferta turística dins la gran fira turística de Madrid





Firstsun Mallorca Hotels participa, del 30 de gener al 3 de febrer, a la fira
turística Fitur de  Madrid, amb l’objectiu de promocionar en el mercat nacional tot el que fa referència a l’oferta turística de Capdepera.

L’Associació Hotelera ha contractat un mostrador dins l’espai de l’Agència de Turisme Balear (ATB), al qual,  com a novetat enguany, s’ha instal·lat una oficina  turística virtual, amb tablets i aplicacions per a les quals hem digitalitzat tota la informació recollida en les fitxes de productes que va editar l’Associació Hotelera.

També, com a novetat en aquesta edició de Fitur, l’organització de la fira ha posat en marxa un workshop de professionals, al qual  ja tenim algunes cites concertades per a la presentació de la nostra destinació a agents de viatges.

L’Associació Hotelera valora positivament l’assistència a Fitur, tant pel potencial del mercat nacional cap a la nostra zona, com per tractar-se d’una fira amb moltíssim públic que genera gran demanda d’informació.

La setmana pròxima l’Associació Hotelera assistirà a  la fira Reisen d’Hamburg, on  enguany  disposarem d’un  mostrador propi, des del qual promocionarem  la nostra  localitat  en el nostre principal mercat emissor.