inici

Cap Vermell

Firstsun Mallorca Hotels es promociona a FITUR

L'Associació Hotelera promociona la seva oferta turística dins la gran fira turística de Madrid

Firstsun Mallorca Hotels participa, del 30 de gener al 3 de febrer, a la fira
turística Fitur de  Madrid, amb l’objectiu de promocionar en el mercat nacional tot el que fa referència a l’oferta turística de Capdepera.

L’Associació Hotelera ha contractat un mostrador dins l’espai de l’Agència de Turisme Balear (ATB), al qual,  com a novetat enguany, s’ha instal·lat una oficina  turística virtual, amb tablets i aplicacions per a les quals hem digitalitzat tota la informació recollida en les fitxes de productes que va editar l’Associació Hotelera.

També, com a novetat en aquesta edició de Fitur, l’organització de la fira ha posat en marxa un workshop de professionals, al qual  ja tenim algunes cites concertades per a la presentació de la nostra destinació a agents de viatges.

L’Associació Hotelera valora positivament l’assistència a Fitur, tant pel potencial del mercat nacional cap a la nostra zona, com per tractar-se d’una fira amb moltíssim públic que genera gran demanda d’informació.

La setmana pròxima l’Associació Hotelera assistirà a  la fira Reisen d’Hamburg, on  enguany  disposarem d’un  mostrador propi, des del qual promocionarem  la nostra  localitat  en el nostre principal mercat emissor.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar