El passat dia 27 de desembre de 2012 es va celebrar un plenari extraordinari a l’ajuntament de Capdepera on els nostres companys Biel Torres i Joana Llull van presentat la seva dimissió com a regidors.


En Biel i na Joana dimiteixen per motius de salut  i raons personals. Essent aquests els motius, l’únic que podem dir és que no travessarem la prima línia que separa la política de lo personal. Com que la seva renúncia no és per motius polítics, no en farem cap menció més, i seguirem tenint màxim respecte al seu dret a la intimitat. Per nosaltres, la salut dels nostres companys va per davant de tota política.

Són moments difícils. Difícils pel nostre partit, difícils per a l’economia de les famílies, difícils a nivell municipal, comarcal, autonòmic, estatal i mundial. És una època on s’han de prendre mesures que en altres moments no prendríem, decisions que ocasionalment van en contra de la nostra voluntat. Moments en els quals els polítics conviuen a diari amb el descrèdit.

Des d’Ucap ja fem feina amb la nostra llista per reconduir aquesta situació el més aviat possible. Políticament, el tancament del pressupost 2012 i l’elaboració del pressupost 2013 són ara mateix les nostres prioritats. La nostra implicació i sentit de la responsabilitat serà màxim, i teniu per segur que tenim ben clar que no és moment de jugar a la política, és moment de minimitzar els danys que aquesta terrible crisi està produint sobre les famílies. Unint esforços en sortirem.

Volem agrair a tots els partits de l’oposició la seva actitud i tarannà durant aquestes setmanes, mostrant una conducta de màxim respecte cap els nostres companys i el nostre partit. Farina d’altre costal van ser les intervencions del PP i el PSM al plenari extraordinari de dia 27, essent el seu discurs el que es podia esperar, demagògia “low cost”.

Finalment, agrair especialment als companys de l’equip de govern el seu recolzament, ànims i comprensió, tant en lo personal com en  lo polític, en definitiva, agrair la seva amistat.

Només podem acabar aquest comunicat desitjant-vos salut, força i ànims a tots i totes, i especialment a aquelles persones, governants o opositors, que en un moment donat han decidit lluitar pel seu poble, tot i la difícil situació política actual.