EU lamenta les dimissions a l'Ajuntament de Capdepera i exigeix ​​explicacions






Des de l'Assemblea d'EU Capdepera, lamentem les dimissions esdevingudes a l'Ajuntament de Capdepera. Les quals produeixen una manca d'estabilitat de govern i una gran incertesa a nivell local.

Aquest fet, ens sembla una mostra de la fragilitat d'aquest tipus d'acords, tan contradictoris, entre equips de treball tan dispars i antinaturals ja que cada un es dirigeix ​​cap a interessos diferents. I a més, evidencien les dificultats i incongruències a què s'afronten aquest tipus d'acords.

Donem suport a una política de grups d'esquerra, ja que l'enteniment és més factible, i exigim una explicació més transparent en relació a aquesta situació de crisi en el govern local. Doncs com sempre, defensam una una façana de vidre en la gestió i govern de l'Ajuntament.

 

Assemblea d'EU de Capdepera.




EU lamenta las dimisiones en el Ayuntamiento de Capdepera y exige explicaciones

Desde la Asamblea de EU Capdepera, lamentamos las dimisiones acontecidas en el Ayuntamiento de Capdepera. Las cuales producen una falta de estabilidad de gobierno y una gran incertidumbre a nivel local.
Este hecho, nos parece una muestra de la fragilidad de este tipo de acuerdos, tan contradictorios, entre equipos de trabajo tan dispares y antinaturales pues cada uno se dirige hacia intereses diferentes. Y además, evidencian las dificultades e incongruencias a las que se afrontan este tipo de acuerdos.
Apoyamos una política de grupos de izquierda, pues el entendimiento es más factible, y exigimos una explicación más transparente en relación a esta situación de crisis en el gobierno local. Pues como siempre, defendemosuna fachada de cristal en la gestión y gobierno del Ayuntamiento.

Asamblea de EU de Capdepera.