"UCAP es una pura fal·làcia i mentida i els seus regidors ninots a les mans del seu creador"






 

El passat 27 de desembre assistirem a un altre cop d’efecte de UCAP en contra dels ciutadans de Capdepera ja que ses mentides suren per damunt de tot i que a ben segur els seus votants es tornen sentir enganats i estafats amb la dimissió del seu candidat i de la nº 3 de la candidatura per diferents motius. El del candidat el Sr. Torres va quedar explicada amb un llastimós escrit digna d’un dictador d’una república bananera, l’altre dimissió no ha sigut en cap moment explicada i ens hem de menjar lo de qüestions personals.  Per tant las il·lusions dels seus votants es veuen trepitjades i esqueixades.

Ens trobam davant una situació que s’ha vist forçada des de UCAP per la pèrdua de confiança cap al seu candidat, ja que el mateix Sr. Torres xerra a la seva carta de disconformitats i enfrontaments i que moltes vegades a votat en contra dels interessos del ciutadans del municipi lo qual demostra el que sempre hem dit, i això no es altra cosa que UCAP governa per els seus interessos personals i no per el poble.

Las dues dimissions també suposa el tenir un govern deslegitimat ja que dels dos partits governants ja no hi ha cap dels seus candidats i al mateix temps demostra que en cap moment s’ha tingut un govern fort i estable, ja que des de que el Sr. Fernandez es Batle son ja tres la dimissions que ha tingut.

Els membres d’UCAP son els grans culpables de la deficient situació municipal ja que en tot moment no s’han assabentat de la greu situació econòmica del municipi i no han volgut escoltar propostes per una recuperació real de la economia municipal i al mateix temps no s’han assabentat res de res del que es fer una feina amb una visió de futur per la recuperació de la nostra única industria com es el turisme. Per tant UCAP es el gran culpable del enfonsament econòmic i polític de Capdepera i confiem amb la intel·ligència de la gent del municipi per valorar, al any 2015, la nefasta gestió, dedicació i esforç del govern i primordialment del partit UCAP, ja que els seus membres serveixen purament de comparsa i per alçar el seus braç en contra dels interessos generals ja que UCAP sempre s’ha caracteritzat –a nivell polític-, per anar donat pals de cec sempre que la seva condició de frontissa els asseguri la cadira. No han tingut un sol argument  per dinamitzar, modernitzar i reforçar el teixit productiu d’aquest municipi, mes quan ens trobam en una crisi econòmica d’imprevisibles conseqüències per lo que es far mes necessari que mai tots els suports polítics necessaris a nivell autonòmic per, com a mínim, aconseguir acostaments que possibilitin la consecució de determinats objectius polítics i econòmics.


Intervenció de Joan Ferrer al ple de 27 de desembre 2012

Evidentment UCAP no es el partit que diu ser, tota vegada que sols mira el seu propi interès, que no es altra que ocupar cadira, tenir la batlia 2 anys amb l’únic interès de supervivència del partit i treure un bon rendiment econòmic pel seus regidors en detriment dels interessos del poble de Capdepera.

Ens trobem, doncs, davant un panorama d’allò mes desolador, amb un partit frontissa que, a nivell polític, ha derivat cap a concepcions més radicals, nacionalistes, populistes i mentideres, i que te en peu de guerra a bona part dels seus votants i militants i que han donat una passa mes cap a la inestabilitat municipal tot gràcies a la incapacitat dels seus regidors, dels que han dimitit com dels dos que queden, als quals tindrien que seguir el mateix camí dels dimissionaris.

Capdepera es troba en aquests moments amb gravíssims problemes que de no trobat solucions a curt termini, acabaran ofegant el teixit productiu del municipi. No seria qüestió d’estendre però, a grans trets, el municipi ha de fer front al colossal deute que, pel seu volum, seria impensable per a una població de poc més de 12.000 habitants.

Desprès de tot el succeït, em plantejo dubtes seriosos de les vertaderes intencions de la formació política UCAP. Estam cansats d’escoltar que els membres d’UCAP treballen pel bé del poble.

UCAP es una pura fal·làcia i mentida i els seus regidors ninots a les mans del seu creador.