Obrim el termini d'inscripc​ions.

El proper dia 10 d'agost, dins les Festes de Sant Roc, Ona Verda organitzarà de nou la Gimcana Nocturna 2012, la nit més sonada de l'any.










Cel.lebrarem una dècada de gimcanes nocturnes amb algunes novetats importants:

L'inici i el final de la gimcana serà a la plaça dels pins, anteriorment era a la plaça Castellet, els grups que ho vulguin podran fer una coreografia de presentació (veure bases) i enguany és limitaran el nombre de participants per estricte ordre d'inscripció. Després de l'augment espectacular de participants dels 3 darrers anys, ens hem vist obligats a reduïr la participació de la gimcana a 24 grups, ja que sinó fa inviable que es pugui cel.lebrar amb normalitat i que acabi a una hora decent. Ja us podeu inscriure al Centre Jove a Capdepera i a Ca'n Buti a Cala Rajada, la data límit és el dilluns 6 d'agost a les 20h.

El primer premi de l'edició d'enguany serà un fantàstic viatge amb veler de la mà de Mayurca Yachting Segeltorn, el segon premi un dia de relax a l'spa de l'Hotel s'Entrador, i el tercer premi un sopar a la Pizzeria Alcapone.

Tot i els temps que corren, la gimcana evidentment continuarà sent gratuïta per a tots els participants. Volem agraïr públicament la col.laboració de l'Ajuntament de Capdepera, i el patrocini de Serrano Hotels, Pizzeria Alcapone, Cafeteria Jam Jam , Electrohidràulica Llevant SA, Cafeteria Baleares, Gestoria Mateos Llodrà, TEG SL, La Ponderosa, In Off Informàtica, Entredosaguas, Mayurca Yachting Segeltorn, Angels i Bolero.ç

 

No esperau més, apuntau-vos!!

Fotos de l'any 2010