L'Ajuntament de Capdepera informa:

 

 

 

 




 

L'any 2009 se signà un acord entre l'empresa pública Multimèdia de les Illes Balears, S.A (MIBSAU) i l'Ajuntament de Capdepera per facilitar l'accés als serveis de telecomunicacions més avançats mitjançant la implantació d'infraestructuras i equipaments a l'emplaçaments de Capdepera, Canyamel i Font de Sa Cala.

Per això, l'Ajuntament de Capdepera cedeix l'ús de terrenys a l'empresa pública MIBSAU per a la instal·lació d'un centre que presti serveis de telecomunicacions, entre els quals hi ha la televisió digital.

MIBSAU, per la seva banda, es fa càrrec del manteniment necessari per a la conservació de les instal·lacions i dels equips que siguin de la seva propietat, així com de les responsabiliats que puguin derivar-se de l'explotació. Així mateix, MIBSAU durà a terme la inversió necessària per a la millora de la infraestructura.

Al Municipi de Capdepera hi ha tres centres emissors de la TDT: Capdepera (Puig de sa Cova Negra), Canyamel i Font de Sa Cala.

L'oferta i/o freqüències de canals està determinada per l'empresa pública Multimèdia de les Illes Balears, que és qui realitza la inversió.

Els centres emissors de la TDT de Capdepera (Puig de Sa Cova Negra), Canyamel i Font de Sa Cala actualment compten amb els següents canals instal·lats:

Canal 63 UHF: La 1, La 2, Clan, 24 horas, RNE (Radio), RNE 5 (Radio)

Canal 67 UHF: Cuatro, La sexta, La sexta 3, Gol tv, Divinity, La tienda en casa

Canal 68 UHF: Telecinco, FDF, La siete, Disney Channel, Intereconomía, Esradio (Radio), Radio intereconomía (Radio)

Canal 69 UHF: Antena 3, Neox, Nova, Discovery MAX, AXN, Guide Plus+, Radio Marca (Radio), Vaughan Radio (Radio)

Canal 54 UHF: TVE HD, Teledeporte, RNE Clásica HQ (Radio), RNE 3 (Radio),  Canal Ingeniería (Altres)

Canal 65 UHF: IB3, Ib3, IB3 HD, IB3 Ràdio (Radio), EHS

Canal 26 UHF: TV3 CAT, 3/24, C33, Super3/300, Catalunya Ràdio (Radio)

Canal 37 UHF: Canal 4, Ràdio Murta (Radio), Grup Serra, Das Inselradio (Radio)

Per a més informació, podeu consultar les següents pàgines:

http://www.multimediaib.com/

http://www.televisiondigital.es/

L'Ajuntament de Capdepera manté contacte constant amb l'empresa pública Multimèdia de les Illes Balears, S.A per tractar de solucionar els problemes que afecten a la ciutadanía en relació amb la TDT.

Per a qualsevol inconvenient, i a fi de donar el millor servei d'aquesta àrea, contactau amb la Regidoria de TIC a les oficines municipals a través d'una instància i/o sol·licitud.

Atentament,

Regidoria de TIC

Ajuntament de Capdepera