L'associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM) organitza una jornada solidaria titulada "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple".



A Capdepera és a la platja de Son Moll, diumenge dia 8, de les 10  a les 17 hores. Participa-hi!

 
   Consisteix a nedar metres solidaris en els llocs habilitats als diferents municipis que hi participen. Els actes es duran a terme el diumenge 8 de juliol a la Platja de Son Moll de Cala Rajada de les 10.00 a les 17.00h . A més a més també es podrà col·laborar adquirint les camisetes en benefici de l'Associació i de forma virtual.



Per a més informació podeu consultar aquest link: http://mullatmallorca.org/ o la pàgina web de l'Associació www.abdem.es

 

 

1. L’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (ABDEM, organitzarà la campanya de sensibilització “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” el proper diumenge, 8 de juliol. Aquesta diada té resó a més de 850 piscines i platges de tota Espanya. Aquí a Mallorca comptem, des de fa 18 anys, amb 24 piscines i 5 platges que ens donen suport en aquest dia tan important per a les persones amb esclerosi múltiple i els seus familiars. Aquest any, la Seu Central tindrà lloc al Municipi d’Andratx.

 L’objectiu del Mulla’t és informar i sensibilitzar a la població sobre l’esclerosi múltiple, una malaltia degenerativa, encara avui, sense cura, que afecta a més de 1.100 persones a tota l’illa. Aquest any, la recaptació de fons anirà destinada a mantenir el servei de fisioteràpia.

  A més, enguany, per a fer front a la difícil situació en la que ens trobam, amb retallades de les ajudes de les administracions, proposam una nova forma de participar: el Mulla’t Virtual

2. “Navega per l’esclerosi múltiple 2012”: juntament amb la col·laboració del Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere, aquest passat diumenge es va dur a terme una regata a benefici d’ABDEM. La participació i la implicació dels regatistes i del Club va ser la clau del gran èxit de la Primera Regata del “Navega per l’esclerosi múltiple”.

3.Mulla’t virtual

www.mullatmallorca.org