Comunidat de premsa

El batle ha de donar explicacions












 

    Situació laboral del personal de l'Ajuntament.
   La situació laboral dels treballadors de l'ajuntament es troba en un moment d'incertesa i de degradació de les seves condicions. Per les informacions que han arribat al PSM-Entesa en els darrers mesos el Batle ha estat negociant amb els treballadors a diverses bandes nous convenis, oferint consolidacions i millores a uns mentre s'intenten aplicar retalls de drets a altres. També s'han vengut produint nombrosos canvis en els llocs de feina i imposició de nous horaris sense cap tipus de negociació, criteri i coordinació. I per acabar-ho de rematar són insistents els rumors que apunten a una privatització dels serveis esportius.
   Aquest equip de govern, amb el Batle al capdavant, està provocant un clima de preocupació, neguit i desconfiança entre el personal com feia anys que no es veia. I el pitjor de tot és que això té lloc sense que ni els partits de l'oposició ni els ciutadans tenguem accés a la informació del que està succeïnt.
   Quan en el Ple Ordinari del passat dijous 8 de juny PSM-Entesa es va interessar per aquesta problemàtica només va rebre la contestació prepotent, demagògica i pujada de to del Batle, com ja ve essent habitual. A més, el Batle va negar la possibilitat de convocar una comissió informativa urgent per parlar del tema, manifestant que només ho farà quan estigui tot aclarit, la qual cosa no sabem quan ocorrerà.
   Exigim una vegada més al Sr. Batle que accepti les normes democràtiques bàsiques i convoqui a tots els partits amb representació a l'Ajuntament a una comissió informativa per parlar de la situació laboral del personal.

Visita del Sr. Bauzà a Cala Rajada.
    El seu cost per als ciutadans del municipi va ser de 1.901 € entre hores extraordinàries de policia i brigada. Per molt que el Batle intentàs justificar el desplegament des del PSM-Entesa seguim pensam que va ser desproporcionada i injustificada.



Tala de pins al Coll de Marina
.
   En el Ple vàrem demanar a l'equip de govern que reclami a la Conselleria de Medi Ambient que, una vegada acabi l'extracció dels pins autoritzada, restitueixi la zona, plantant espècies arbustives als camins i redols que han arrasat. L'equip de govern tendrà tot el nostre suport en aquest assumpte.



Parades de busos
.
   Aviat farà un any que aquest equip de govern gestiona l'ajuntament i res se sap de les parades de busos que s'han de fixar en llocs més propers a les zones on viu la gent, com ara la del carrer Roses, pendent d'una reforma circulatòria que ha d'engegar el Consitori. Seguirem insistint.



PSM-Entesa Capdepera