Bones,
   Les paraules del senyor Rajoy són desafortunades i menysprea els professionals i investigadors d'aquesta àrea de coneixement. Cal dir que aquests professionals són els primers en reconèixer la dificultat que hi ha en la predicció del temps i, molt especialment, en les previsions del clima del futur. Aquestes paraules són molt desafortunades, sense cap dubte.

   Ara bé, i parlant sobre el canvi climàtic, és veritat que s'està parlant moltíssim del tema, sovint, arribant als repetitius missatges apocalíptics a les que solen caure les qüestions ecologistes...i això cansa una mica, ja que no sempre és així. A voltes, sembla que ven més un misstge finalista que no un missatge que incentivi les consciències humanes. És una llàstima que les persones només reaccionem a cops de taula.

   Una cosa està clara i que a mi personalment no m'agrada, i és aquest constant futur apocalíptic que ens pinten. Senyors, ara sembla que tot és canvi climàtic!!! i això és totalment fals!!. El que succeeix en el darrer mes...o any NO ES CANVI CLIMÀTIC!!. El canvi climàtic té una perspectiva de llarg termini per això, quan es parla dels escenaris futurs, òbviament, només es poden fer prediccions..i sempre en termes de probabilitat!.  Però es clar, a la premsa què li interessa?, vendre vendre i vendre...i per culpa d'això el missatge que li arriba a la gent del carrer són situacions apocalíptiques, i tot el rigor d'aquests professionals s'en va pel terra.

Image

   En quant al senyor Al Gore estic molt content que hi hagi un polític com ell tant engrescat contra l'escalfament global, ja que realitzant una película com la que ha rodat ajuda a que la "gent del carrer com nosaltres" li arribi el missatge del canvi climàtic amb dades fidedignes, sense moure el pànic però si les consciències; i tot rodat a l'estil "pel·licula americana" ja que si ho hagués rodat en pla documental crec que no li haguessin donat ni dos dies a la cartelera...

   Ara bé, com a contrapunt a aquest argument he de dir que hi ha un fons oscur que no m'agrada gens a tot això, i és que juntament a la "seva lluita contra l'escalfament global" dur associada un negoci rodó que ja està posant en dubte la seva credibilitat.

   Després d'investigar una mica per internet bàsicament el negoci Al Gore es resumeix amb que, anant arreu el món contra l'escalfament mundial va cobrant les seves xerrades per uns 240.000 dolars majoritàriament pagats amb fons públics.

   També va ser premiat amb el Premi Nobel de la Pau...que està dotat amb 1,1 milions de dolars.
   A més, el Govern Espanyol ha pagat fins a 580.000 euros en comprar 30.000 unitats de la cinta "Una verdad incómoda", bona part del benefici va directament a les butxaques del senyor Al Gore.

   I com a contrapunt al seu suposat "ecologisme" cal dir que el senyor Al Gore és propietari d'un complexe miner a Carthage (Tennessee). Una mina de cinc a una conca que va emetre 1,8 milions de kilos vertits tòxics entre 1998 a 2003!. A més sabeu que el senyor Al Gore controla entre 500000 i 1000000 en accions de Occidental Petroleum?.

   Així doncs, tornam a lo de sempre...que no ens enganyin per favor!. De veritat penseu que aquest senyor es creu tot el que està dient sobre el canvi climàtic després de veure els beneficis que treu?. No penseu que aquest senyor en un moment donat "ha vist la llum" i ha vist un nitxol al mercat internacional a on fer negoci?...jo pens que si. La lluita "contra el canvi climàtic" actualment seria el mateix si ell no hagués fet res i per tant personatges com ell, amb el negoci que està fent perd credibilitat...a l'igual que Rajoy.