Acaba de caure a les meves mans un document del qual, -- pel que sembla – circulen moltes còpies al nostre municipi. M’alegra conèixer el contingut d’aquests “papers” que són la darrera voluntat d’una recentment  difunta veïna del nostre poble.




    
Només citaré dos punts d’aquest important document -- deixant de costat certes consideracions notarials o legals (que algú més versat que qui això escriu hauria d’esbrinar) -- que afecten el municipì i, concretament, el nostre Ajuntament: 

1ª)  La difunta deixa (lega) un immoble-vivenda, que conté un arxiu i una biblioteca, a l'Ajuntament de Capdepera, perquè sigui destinat a centre cultural que, obligatòriament, ha de ser inaugurat en un termini màxim de 3 anys a partir del 26 d’abril de 2010, amb una condició resolutòria per defecte.
   
2ª) La difunta deixa (lega) una finca rústica a l'Ajuntament de Capdepera perquè sigui destinada a centre d’interpretació de la vall de Canyamel, en un termini de dos anys.
     
No dubt que l’Ajuntament actuarà en conseqüència amb aquestes darreres voluntats de l’exímia difunta. Com el que subscriu, hi ha, així ho sembla, nombroses persones desitjoses de veure cristalitzades aquestes millores (anhelades en vida per la desapareguda senyora) en benefici de Capdepera.
       Cordialment,   


UN CONTRIBUENT