Contestació al Sr. Piris





 Des del més absolut respecte al seu article de 19.12.2009 titulat “Unió Mallorquina contra les cordes”  voldríem rectificar els seus erronis comentaris ja que a UM pensam que el nostre partit està més viu que mai. Pot ser no passa per un dels millors moments de la història de la nostra formació, però això no vol dir que, com vostè asevera, “UM estigui contra les cordes”. UM col·labora i col·laborarà amb la justícia. UM vol que s’aclarin tots els casos judicials i UM vol deixar de dur l’etiqueta de “partit corrupte” que ara per ara des de segons quins àmbits ens volen col·locar. Volem que la veritat surti a la llum. UM al futur aposta clarament per el camí de la honestetat, de la transparència, de la integritat, de la centralitat i de la defensa de la nostra identitat com a poble. UM aposta per donar estabilitat i consistència al Pacte subscrit a l’estitu de 2007. Això sabem que suposa, per dur endavant les responsabilitats de govern, tenir molta responsabilitat, molta sensatesa i molta capacitat de diàleg. 

L’assistència el passat dissabte dia 19/12 al Sopar de Nadal d’UM de més de 1.000 afiliats i simpatitzants ens fan veure que UM és més viva que mai i que tenim una estructura forta i consolidada. Estam segurs que en breu el sol tornarà a sortir amb força per UM. El nostre partit esdevé imprescindible per evitar els radicalismes de dretes i esquerres, del PP i del PSOE. Amb més de 20 batles, 100 regidors i edils a 41 pobles de la nostra illa, UM continuarà lluitant per fer arribar a tots els mallorquins i gabellins un missatge nacionalista i de centre. 

Esper, Sr. Piris, que aquestes línies, fetes amb tot el respecte del món, aclarin un poc més que UM no està contra les cordes i que el nostre partit sabrà prendre decisions oportunes amb valentia per afrontar el futur. Només em queda desitjar-li unes bones festes per a tots.  

Joan Monjo
Secretari General d’UM