Senzillament, m'agrada...























   
   Ahir vaig sortir, ja fosca, i vaig anar caminant cap a la plaça de l'Orient. Vaig poder anar xino-xano per la vorera, sense por de ser atropellat, hi havia silenci, em vaig girar i vaig fer una foto.
   Cada dia travesso el carrer Port i només vull dir que jo estic content amb la reforma que s'ha fet al carrer. Senzillament, m'agrada com ha quedat.
   He llegit algunes crítiques de gent que sembla saber molt, però jo que he viscut el carrer com estava abans i el puc comparar com està ara, vos dic que no hi ha color. No  pensava mai, quan començarem a fer les primeres protestes pel trànsit, que el carrer acabaria així.
   Potser hi ha aspectes millorables, segur que sí. Però en conjunt ha quedat prou bé. I felicit a "tots" els que ho han fet possible.
   Pel que fa a les crìtiques de manca de seguiment de les obres, quasi cada dia he vist  al regidor Mateu Garau, i no era l'únic,  visitant les obres i parlant amb els veïnats. 
   Crec que hi ha més veïnats que pensen com jo, i trob que algunes crítiques són injustes i obeixen més a raons polítiques que a fets reals. 
   Per cert, vos sorprenderia saber a qui vaig votar.

Un veí content