Hola, som un membre de  l’associació de Temps lliure Terra Roja, encara que a part d’això també som una persona individual i amb pensament propi que quan deixa de fer activitats amb nins i nines dins l’associació deixa de ser Terra Roja per convertir-se en na Cristina.
   Només volia fer un aclariment per a totes aquelles persones que des de fa poc han començat a tirar "merda" damunt l’associació, criticant-la i dient que la gent de Terra Roja això i la gent de Terra Roja lo altre. M’agradaria que quedàs clar que jo i tots els altres monitors només som Terra Roja durant les activitats que feim amb nins, que per cert mai ens han donat cap queixa, i que en el moment que deixam els nins ens convertim, com ja he dit abans, en persones individuals que tenen les seves pròpies idees i opinions. Així que si un persona dona una opinió o fa una crítica i per casualitat pertany a Terra Roja no vol dir que tots els altres membres de l’associació pensem el mateix ni molt manco.
   Terra Roja no està ficat dins la Comissió de Festes, tampoc és l’organitzador del joc de la oca, ni de la festa americana, ni vol boicotejar cap activitat d'Ona Verda! (mirau que de coses he arribat a sentir sobre Terra Roja que no són certes!)
   Som una Associació que vol fer feina amb nins i nines, volem que aprenguin a conviure a la natura anant d’acampada i que de tant en tant puguin gaudir d’activitats divertides al poble. Ens dedicam únicament i exclusivament als nins i nines i punt.
   Així que per favor, deixem de generalitzar i de ficar tothom dins el mateix pot perquè jo personalment, i segur que molts altres membres de Terra Roja, estam cansats de sentir comentaris que  no tenen res a veure amb nosaltres però que pel simple fet de pertànyer a aquesta associació ens hem d’empassar.
Moltes gràcies.

Cristina Garau