El guanyador del premi Joan Cardona Romanos havia presentant i guanyat altres premis amb la mateixa obra.
A continuació podeu llegir la carta de denúncia amb els enllaços que ho demostren.

Vaig ser membre del jurat de narrativa curta de sant Esteve Sesrovires, sempre s’ha parlat dels “chanchullos” d’un jurat. En el nostre cas (ara ho hem descobert)  va ser un jurat estafat i enganyat per el Sr. Joan Cardona Romanos i la seva còmplice Míriam Halpern  que ficats dins un procés, a on l’ètica desapareix i la complicitat i la corrupció s’han conjugat , han revelat que el text del director d’orquestra és  el que menys importa. El que realment importa és fer doblers (Euros)

El  text ( que ha convençut a molts jurats) no mereixia aquest tracte mesquí per part del seu autor i amb un acte de revel•lia, al sentir-se el sr.Bülow tan explotat, ha acabat desprestigiant al seu autor.
Sr. Cardona Romanos  ha deixat ben clar que és escriptor de només 12 pàgines (perdó 24 pàg. Amb el relat “revelació”... sa dona que menja amb desgana... va fer el mateix)

Un últim apunt, són molts els membres de jurats que vostè ha estafat, per no parlar dels diners públics.

 Tinc l’esperança que l’any qui bé  vostè no formarà part del jurat  “ploma de ferro” de Capdepera, als que també ha enganyat. Quin recital!!!.

Aqui poden veure es text inèdit


http://www.sesrovires.cat/comunica/cnots/premis/1nc/premiats1.htm

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/115116

http://lamiranda.cat/premilamirandaantic/contesa20.html

http://vallesactual.blogspot.com/2007/03/miriam-halpern-guanya-el-concurs.html