La nova gespa del camp de futbol Es Figueral de Capdepera estarà enllestida després de les festes de Sant Antoni, amb una inversió de 265.00 euros






   El camp de futbol Es Figueral de Capdepera aquests dies acull la col·locació dels primers metres de la nova gespa que lluirà al complet aquest mateix mes, després de les festes de Sant Antoni.

   Els 7.500 metres quadrats que mida el camp de futbol de Capdepera han requerit la inversió de 265.000 euros per poder comptar amb una gespa en condicions i respondre així a la demanda d'usuaris que freqüenten habitualment l'esmentat camp.

El projecte d'habilitació de la nova gespa en el camp de futbol ha inclòs també la implantació del nou sistema de reg amb millors canonades i la substitució dels aspersors per sis solcs de reg.


   Amb aquest nou sistema de reg es resoldrà la problemàtica del camp de futbol quant al mètode de regadiu, que resultava dificultós, en haver de desplaçar els aspersors.

   Les obres d'habilitació de la gespa i de regadiu van començar el passat mes de novembre i es preveia concloguessin al desembre. No obstant això, les intenses i constants pluges han retardat uns dies la seva finalitzaciò.


  La gespa del camp de futbol no es canviava des de 1997, i el seu ús ha anat augmentant; les seves instal·lacions actulament són freqüentades a diari, sobretot, durant el capvespre, des de les 16.00 fins a les 22 hores, informa la regidora d’Esports, Pilar Gasull.

  A la localitat gabellina avui en dia hi ha en actiu un total de tretze equips federats de futbol, els integrants del qual són assidus usuaris de l'esmentat recinte esportiu, ara en procés de millora. 

Departament de Premsa.
Ajuntament de Capdepera.