PILOTES FORA et regala dos vals de descompte de Llibreria Bolic de Capdepera!!

Atenció piloter/a
Aquest mes de novembre al programa d'esports de Capdepera Ràdio PILOTES FORA estem de concurs, aquest més no donarem un premi sinó dos!! Ni més ni menys que dos vals de descompte de 15€ de la LLIBRERIA BOLIC, la nova llibreria de Capdepera, on trobareu absolutament de tot però especialment llibres infantils, educació, autoconeixament, cuina, dietètica etc...a més d'objectes relaxants, i tot tipus de música especialitzada. No perdis el temps i ves a la LLIBRERIA BOLIC i aprofita aquesta doble oportunitat de premi, només has de contestar la següent pregunta:
- Quins jugadors infantils del C.E.Escolar masculí i femení han estat convocats per les Selecció Balear de futbol?
Respon al nostre mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o participa durant el PILOTES FORA al telèfon 971 81 81 37.
Ah, i si no pots escoltar-nos en directe tots els dilluns de 19h a 21h a Capdepera Ràdio al 107.5 FM, escolta les repeticions els dimarts a les 12h, i els caps de setmana també. A més podràs devallar-te els nostres programes (no els darrers sinó tots) a www.capdeperaradio.com  o a www.sisradio.cat.
Pilotes Fora
Una iniciativa d'Ona Verda