"Es tracta d'unes obres que nosaltres consideram molt importants per al municipi i que afecten a tot un barri, i no s’ha informat ni a l’oposició ni als veïns afectats"
   ES GRUP denuncia l’opacitat informativa i la manca de transparència de l’equip de govern envers les decisions que són de gran interès per als ciutadans.
   La nostra protesta neix arran d’un fulletó que ha distribuït l’Ajuntament, en què informa de les obres d’embelliment del casc antic del municipi que, presumiblement, començaran al mes de gener i de les quals nosaltres i els veïns, fins al moment,  no en tenim cap constància. Clarament es veu que l’equip de govern actua d’esquena als ciutadans.
   Com a partit amb representació municipal denunciam que no se'ns ha mostrat el projecte, i ens consta que tampoc han demanat l’opinió dels veïns afectats. Això ha provocat un malestar considerable que ha generat molts dubtes (sembla ser que l’equip de govern ho vol dur totalment en secret). No sabem quines dotacions de serveis es faran, quin pressupost té, si s’han previst aparcaments alternatius, si els veïns podran aparcar com ara, etc.
   Com a portaveu d'Es Grup, crec que és una decisió presa a correcuita per tal d'inagurar aquestes obres abans que el proper mes de juny hi hagi canvi a la batlia.

Mateu Melis
Portaveu d' Es Grup

Image