En relació a la queixa formal de Fernando, relativa a la col·locació dels anagrames dels partits de l'equip de govern, i concretament el d'Ucap-UM, en una informació sobre les noves taxes i imposts municipals,  "Cap Vermell" vol dir-hi la seva.
   La darrera interpretació que se'ns hagués passat pel cap és colocar uns anagrames en un ordre determinat segons l'antipatia o simpatia que en poguem tenir d'uns o d'altres. De debò, creus que això és així? No trobes molt recargolada aquesta interpretació? És una opinió teva o de la junta del partit?
   Sols de fixar-te en el volum de notícies que penjam a diari ja pots pensar que no ens aturam a reflexionar en aquestes subtileses.  I de l'antipatia cap a UCAP-UM pots pensar el que vulguis, però la teva carta sols ens fa creure que veus fantasmes on no n'hi ha.
   Tal volta a títol personal (o de partit) podríes fer un comunicat explicant clarament com veus o veis el tema de l'augment d'impostos. Això pot contribuir a enriquir un debat que és al carrer i evidentment a les nostres pàgines.
   Quant a la nostra ideologia, som del PP o d'ES GRUP?
   I ara en pla de broma, has amidat la superfície per veure quin logo ocupava més? Les tècniques publicitàries sempre diuen que l'espai més valuós i on va primer la vista és a dalt i la dreta i no és allà on hi ha el teu logotip.

Salutacions i fora nervis

Equip de redacció de "Cap Vermell"