Sembla que el darrer Ple de l’Ajuntament gabellí durà coa. L'ordre del dia va moure dels seus seients una considerable quantitat d'hotelers, perquè la pujada desmesurada que proposa aquest equip de govern no ha caigut molt bé, i no solament a aquest gremi. També al ciutadà normal, el del carrer i a peu, s'haurà de rapinyar les seves butxaques.

Aquest augment que proposen, per lo que ells diuen, no ha estat ben venut, i ara en pagaran las conseqüències. Crec que aquest equip és un poc jove i li falta algú que tengui una mica més d’experiència.

Alerta als partits polítics que formen aquesta coalició, no sigui que els seus votants prenguin represàlies i els enviïn a l’oposició. Alerta als hotelers, que quan no els va bé alguna cosa fan foc. Recordau-vos-en de l'ecotaxa, del Pacte de Progrés, del conseller Celestí Alomar, que fins que no va caure el Govern no varen estar a ple.

Ja tindreu altres comentaris sobre les pujades que quedaren aprovades, amb aquest quasi sempre 9 a 7, propi d’una partida de tennis.

La pancarta que va aparèixer no tenia res a veure amb els soferts hotelers, era pròpia d’un militant d'ERC, que era candidat per aquesta formació a les darreres eleccions.


Image