Bartomeu Melis escriu a propòsit de l'actual entrada al camp d'es Figueral:



"Les coses petites, senzilles, bones de resoldre, són a la llarga més apreciades que les grans inversions i són símptoma d'ordre i organització".

    Son nombroses les ocasions en què - per viure prop del camp de futbol i per anar, jo, a caminar per aquelles contrades- he hagut d'informar a persones que volien accedir al recinte esportiu i, també, a equips forans que vénen a jugar-hi, per on havíen d'anar per poder entrar al camp, tota vegada que esperaven l'obertura a l'antiga porta (il·lustrada amb pasquins dels partits del cap de setmana) i clar, en veure allí els forats de les taquilles pensen que és el lloc per entrar-hi.
   ¿A ningún dels responsables del Escolar se'ls ha ocorregut posar un lletrero, un rètol, que assenyali (per exemple): "ENTRADA AL CAMP DE FUTBOL PER LA ZONA DELS APARCAMENTS O DE L'INSTITUT"?   
   Clar que, aquesta nova entrada (poc menys que tercermundista, sense compartiment o "cabina" de venda de localitats, amb una vella taula i una cadira), ni tan sols pareix digna d'un recinte tan preciós com el que tenim a Capdepera. No voldria que l'estimada Pilar Gasull (regidora d'esports) ho prengués a mal.



    Pels que ens estimam Capdepera les coses petites, senzilles, bones de resoldre, són a la llarga més apreciades que les grans inversions i són símptoma d'ordre i organització.

   Bartomeu Melis Melis