A un vilatà empreyat

Veure que la gent es preocupa d'estar ben informada, de conèixer i preocupar-se pel que passa al poble i al món, és un fet que m'ajuda a continuar fent una tasca molt poc valorada: la de polític. Entrar dins política té més inconvenients que avantatges i ja d'entrada t'has d'acostumar a la frase "tots els polítics són iguals".


 
Veure que vostè (o vostès, ja que comença el seu escrit amagant-se darrera un nosaltres) és una d'aquestes persones que es preocupen de xerrar amb els regidors per estar informats, em fa pensar que no pot creure de veres que "tots el polítics són iguals". Així com tampoc que tots els militants d'UM (o de cap altre partit, sigui del color que sigui) tinguin una malaltia contagiosa. I que quan un s'afilia a un partit se'ls encomani i canviïn la seva forma de ser.
 
Es per això que, com a president del comitè local d'Unió Mallorquina a Capdepera, el voldria convidar (o convidar-los) a conèixer-nos.  A seure una estona davant un cafè (o una "tila" que va millor per llevar "s'emprenyadura") i mostrar-li que a Unió Mallorquina som gent sana, que cercam, des de la nostra ideologia (centrista i moderada), el millor per als nostres ciutadans, sense fer distincions de cap mena.
 
Bernat Artigues Vicario
President del comitè local d'Unió Mallorquina-Capdepera
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
PD. Si té por dels polítics pot venir sense cartera, ja li he dit que convidava jo.