L'Ajuntament posa en marxa un pla amb noves tecnologies i gestió estadística per a conèixer el turisme que ve a Capdepera i millorar els seus serveis

L'Ajuntament de Capdepera, a través de la regidoria de Turisme, ha posat en marxa per primera vegada un pla global per a conèixer millor el turisme que acudeix al municipi, així com per a oferir millors serveis i major informació als visitants de la nostra localitat.

Tenint en compte que el turisme és el major motor econòmic de Capdepera, l'Ajuntament ha optat per incidir i apostar per una major implicació en aquest sector i des del departament municipal de Turisme ja s'han iniciat diverses actuacions sobre aquest aspecte des del passat estiu. Una d'elles és la implantació d'un sistema que permet realitzar una gestió estadística de visitants que passen per les Oficines d'Informació i Turisme de Capdepera i Cala Rajada (OIT). Aquest sistema permet conèixer el perfil dels turistes, la procedència, l'edat, així com les seves demandes en d'arribar al municipi i així poder elaborar un tractament estadístic més exhaustiu del turisme.

Per a desenvolupar aquesta gestió i millorar la informació que s'ofereix als turistes, s'ha procedit a dotar de noves tecnologies les OIT amb diversos equips informàtics, audiovisuals i software.

Quant a la informació dirigida al turista, una altra de les novetats que ja s'ha posat en marxa aquest estiu és la 'informació mòbil' a través del segway, una persona en un transport visualment atractiu, ecològic i silenciós, que es desplaça pels nuclis turístics de Capdepera atenent les demandes informatives dels turistes sobre el municipi i oferint-los plànols, telèfons, horaris o adreces.

A més, entre d'altres actuacions, l'Ajuntament pretén millorar la senyalització mitjançant un pla integral, destacant els llocs relacionats amb el turisme; l'ampliació d'horaris d'atenció de les OIT; o la realització de diversos spots publicitaris en col·laboració amb l'Associació Hotelera de Cales de Capdepera.

    Image

Departament de premsa Ajuntament de Capdepera, telf. 645 98 34 84.