Imatge d'arxiu

Bon dia! 

Després de llegir la noticia que pública Cap Vermell sobre l’incivime a Cala Rajada i de tanta gent fora control, volia donar la meva opinió personal.

Jo crec que és en els bar i locals on la policia controla una mica més a la gent, pot ser pel seu propi interès. I és quan surten d’aquests bars quan es descontrolen. Ara un lloc on es troben a cridar ( que no és xerrar!) i molestar als veïnats amb tota la mala llet del món, és la terrassa que hi ha a l’entrada de Cala Rajada vora el Banc de Sabadell.

Jo personalment he cridat a la Policia Local. Una vegada me contestaren que només tenien una patrulla i no podien venir, altra no m’han arribat a collir el telèfon... Res, això és un incivisme que ens repercuteix a tots.

Me passo els vespres al balcó demanant per favor que no cridin, que vagin als hotels, que se comportin, que la gent ha de descansar per demà poder anar a fer feina i res. La resposta: música a tota pastilla i crits. No aconsegueix res de res.

Me sap molt de greu per Cala Rajada, perquè tenim un poble preciós i que vengui gent d’aquesta manera ...  Pens que si no ho aturam,  en poc temps (dos dies!) serà un petit Magalluf.

 

Una veïna cala-rajadera