Foto d'arxiu

 

Fa dues setmanes la meva parella i jo hem estat veient als fotògrafs de l'Hotel Viva de Cala Mesquida "fent la seva feina dins de les dunes de Cala Mesquida"

Ahir a la tarda, ja cansats de la situació que ens trenca el cor, jo mateixa li he preguntat a aquest jove si era efectivament el fotògraf de l'hotel, al que em va respondre tot orgullós que si (cosa que ja sabíem).

 Li vaig haver de dir que el que estava fent dins de les dunes estava prohibit, que no pot entrar així a fer fotos en un lloc protegit i escàs a Mallorca.

A la qual cosa el senyor em contesta, que no ho sabia! “Però si tens el cartell de prohibició a dos metres, a la teva esquena, que fa dues setmanes et estem veient a tu i a tu companya per dins de les dunes, ¡que aixeques les cordes perquè se senten més còmodes aquí on està protegit!”

Que els cartells estan, zona protegida! Perquè es lucren amb això! I jo em pregunto: què se'ls diu i ensenya a aquesta gent des de l'hotel?

A més del reclam de sol i platja Cala Mesquida té com a atractiu unes dunes meravelloses que ja no queden i , les volem protegir així?  Traient les "meravelloses fotos per a la posteritat"?

La meva parella li va dir a aquest senyor que ens fa mal el cor de veure això i que nosaltres som els que vivim aquí fa 50 anys, jo agrego que a l'igual que el fotògraf sóc "estrangera", ciutadana de món, però el meu cor està a Cala Mesquida i en respectar la natura i no "vendre'ns per diners"



Una veïna indignada