CASADEL MAR. CALA RAJADA

   Donants                 38

   5 de nous

   Rebutjats                5

  Boses recollides: 33

Cal donar les gràcies a la la revista digital Cap Vermell, per publicar, una vegada més, l'anunci de la recollida de sang en aquesta publicació.

En aquesta darrera ocasió, l'afluència de donants es pot considerar més que acceptable, ja que s'ha de tenir en compte que en aquesta època de l'any molts de donants treballen en diversos sectors laborals i acaban la seva tasca passades les 21 hores, i quan arriben al centre de recollida, les infermeres i l'altre personal ja han recollit tot el material No s'ha d'oblidar que aquest personal se n'ha de tornar a Ciutat, arribar al Banc de Sang i distribuir la sang en els corresponents llocs. Entre una cosa i l'altra sempre es fa molt tard, i fàcilment són mes de les dues de la matinada quan esretiren a descansar.


La propera donació es durà a terme a Cala Rajada, dia 11 de juliol. D'altra banda, hem de recordar que  dia 13 de juliol, dins el programa de les Festes del Carme, en el recinte del port, es farà l'entrega d'insígnies als donants de la nostra comarca. Aixi mateix, en aquesta festa, la coral "Sol Naixent", de Cala Rajada, aportará unes cançons del seu repertori.

El Delegat de l'entitat del Banc de Sang, de Cala Rajada, us dóna les gràcies per la vostra valuosa col·laboració.
Rebeu una afectuosa salutación.


Nicolás Nadal Ferrer