Sóc soci de l'Escolar des de fa temps i exjugador del club, i és una vergonya el que va passar en aquestes passades eleccions, em dol a l’ànima haver de veure com es parla constantment, per res de bo, en diferents mitjans de comunicació, del meu club de sempre, i no em queda més remei que exposar el següent.

 

Vaig anar a votar sense problemes però vaig veure coses molt rares, com ara famílies senceres de la directiva del senyor Fajardo que van anar a votar, i ara he llegit una carta dels braus jugadors verds del primer equip que defensen al seu Escolar. Fins aquí, tot perfecte, però hi ha unes coses que no comprenc i he viscut en primera persona.

He demanat els llibres de registre al club, com a soci, així com el llibre d’actes i els comptes diversos. El senyor Xisco Mena me’ls ha denegat i sé d’altres socis als quals els donen llargues des de les eleccions ençà. També m’he posat en contacte amb la directiva actual i em passen amb cançons contínuament (passa per aquí..., no ho sé..., ara no puc..., sóc a Palma...) Així duc des del dilluns 13 de maig.

També he parlat amb la directiva aspirant i ells m’han dit el mateix: que no els donen res de la paperassa des del principi de la candidatura.

Llavors jo pregunt a qui correspongui, del Club i l Federació:

- ¿Per què s’han celebrat aquestes eleccions sense tenir aquests llibres de registre compulsats?

- ¿On estan els pagaments dels socis, amb data ics, i sobretot dels familiars (tots aquests que jo vaig poder veure votant), jugadors i pares, en aquest llibre de registre, i sobretot els ingressos a compte?

- ¿Per què hi ha tanta i tanta gent a la qual, en les últimes setmanes, li han donat el carnet per votar?

- ¿Per què hi ha socis, espònsors i jugadors als quals no  van deixar votar?

- ¿Per què en el recent Mercat Medieval s’han deixat d’ingressar diners dels bars, per al club, al·legant manca de personal,? ¿Es va consultar als socis?

Em sent enganyat, no sé què fer. Per favor, com a soci de l’Escolar, que la Federació de Futbol i el Govern Balear prenguint cartes en l’assumpte i es repeteixin les eleccions, si cal, o que es prenguin les mesures necessàries per a netejar la imatge del club, costi el que costi. Han estat unes eleccions brutes i han succeït coses molt rares, com tothom sap. El que jo sé és que el nostre estimat Escolar no es mereix el que està passant i patint. Els socis ens mereixem saber la veritat..

Moltes gràcies.

 

El soci que votà en blanc

-------

Nota de la redacció:

"Cap Vermell", com sabeu, té les portes obertes a totes les aportacions dels nostres lectors, sobre qualsevol tema, sempre que es mantinguin dins un to de correcció. També, com és lògic, en el cas de les eleccions de l'Escolar. Ara bé, en considerar que els escrits que ens arriben només reiteren arguments ja exposats en enviaments anteriors, ens reservam el dret de donar per tancada una polèmica si no és per a enriquir-la amb noves dades.  Seguint aquest raonament, donam per conclos l'afer "eleccions de l'Escolar" si els escrits que ens puguin arribar en el futur no contenen altres dades que les que ja s'han ofert fins ara.