160 fotografies enviades pels lectors i publicades en set articles. Ho recordam?


Dia 12 de febrer de 2012, ara ha fet deu anys, Capdepera despertà coberta de neu. NEU A COTA 0. I així ho publicàrem.


No es recordava res semblant des de la nevada del 56 o del 87. El breu comentari que fèiem al primer article era: 
"La setmana passada, malgrat el fred, no nevà al Llevant de l'illa. Avui diumenge, ens hem aixecat amb el dolç remor dels flocs de neu i una capa de 4 centímetres a nivell del mar"; per, a continuació, gestionar l'allau de fotografies que ens començàveu a enviar i que les agrupàrem en set articles. Si voleu recordar, aquí teniu els enllaços:

1. NEVADA A CAPDEPERA 1(Fotografies)30 primeres fotos rebudes En aquest apartat publicarem les fotografies que ens envieu. Gràcies per la vostra col·laboració N'hem rebudes moltíssimes. Així com les publiquem hi afegirem la localització ...12.02.20122. 

NEVADA A CAPDEPERA 2(Fotografies)30 fotos més Panoràmica de Cala Mesquida. Clicau damunt per ampliar-la. Bosc de Cala Agulla Son Moll Cala Gat Sa Mesquida Cala Agulla Passeig de Cala Lliteres Autovia Joan Carles I Son ...12.02.20123. 

NEVADA A CAPDEPERA 3(Fotografies)30 fotos més (davant l'allau de fotos rebudes vos pregam que seleccioneu les més artístiques) i, sobretot, moltes gràcies. Són precioses! Rodona de Cala Agulla Cala Agulla Cala Agulla Cala ...13.02.20124. 

NEVADA A CAPDEPERA 4(Fotografies)Son Jaumell Carrer des Port Plaça Orient Castell de Capdepera Església del Castell Capdepera des  del Castell. Vila Nova Castell de Capdepera Castell de Capdepera Parc infantil d'Es Figueral ...14.02.20125. 

NEVADA A CAPDEPERA 5(Fotografies)Es Telégrafo També fotos del dia després   Pinar de l'Agulla Pinar de l'agulla (detall) L'Agulla L'Agulla L'Agulla L'Agulla L'Agulla  Pedreres de marès, passeig de Cala Lliteres  ...14.02.20126. 

NEVADA A CAPDEPERA 6(Fotografies)Aquí teniu un nou lliurament de fotografies de la nevada del passat diumenge. Gràcies a la vostra col·laboració hem pogut immortalitzar les millors imatges d'un succés poc habitual. N'hem rebudes tantes ...16.02.20127. 

NEVADA A CAPDEPERA (i 7)(Fotografies) Acabam aquesta sèrie d'articles amb les fotografies enviades pels nostres lectors. Han esta moltes i potser alguna ens quedi en el tinter, han esta moltes les imatges rebudes i en poc temps. Gràcies ...22.02.2012