Com cada any, us volem presentar els 21 plats de la Mostra de la Llampuga i els seus cuiners



Aquests són els plats presentats pels 21 cuiners a la XVII Mostra de la Llampuga i la relació d'stands que s'han presentat.

1,2. Uns clàssics que mai fallen, els fideus secs i l’arròs sec de llampuga, de la mà de la Confraria de Pescadors amb Bernat Martí i Joan Ramón Esteva al capdavant d’un nodrit grup de col·labordors i coL·laboradores.
 









3. La Pastisseria Tolan de Toni Massanet, proposà un assortit de pastissos per endolcir el dia.

 

4. La Tercera Edat de Cala Rajada, uns que sempre es troben al peu del canó. Enguany amb un plat clàssic, però excel·lent: Llampuga en escabetx.



5. Lello Sorrentino, del Restaurant Sorrentino’s, sempre ens sorprèn i aposta per cuinar davant el públic. Enguany ens oferí el Chow Mein de llampuga, filets de llampuga saltejats al wok amb verdures i pasta.

 

6. Ses tres forquetes, de Maria Francisca Pascual ens preparà una llampuga amb ceba caramel·litzada. Molt bona.

 

7. EL Gran Cafè Lounge Restaurant, de la mà de Exquiel Betancort, apostà per l’originalitat amb uns xurros de llampuga i patata amb crema de morcilla. Sorprenent.

 

8. Goran Ristic, del Port Corona, ens preparà un excel·lent Marmitako de llampuga.

 

9. Per la seva banda Mauro Santarelli, de l’Hotel Park Hyatt Mallorca, proposà una Ceviche de llampuga a la Mallorquina.

 

10. El Rincón de Juan, presentà la Llampuga a la “borrachona”, preparada per Juan García.

 

11,12  O’Sole Mio presentà dos plats: els Spaghetti al parmigiano  i llampuga presentat per Vicento Todaro i Calamarata allà Sarracena de Gerardo Daaniéle. Dues propostes molt saboroses.

 

13. Restaurant Nou Segle XII, oferí un plat senzill, però exquisit, l’hamburguesa de llampuga amb ceba cruixent, tomàtiga de pera, “lollo bianco” i maionesa de taronja. Servit amb distints tipus de pa.

 

14. Torsten Heinz de l’Hotel Viva Cala Mesquida, oferí un “Safe llit” de llampuga. Un plat deliciós.
 



15. Protur Turó Pins Hotel, va presentar una broqueta de llampuga molt saborosa.

 

16. La proposta de l’Hotel Zafiro Cala Mesquida va ser una Llampuga fregida amb base d’arròs melós, essències d’arròs brut i salsa de pebres vermells. Antònio Yañez ha estat l’artífex d’aquesta recepta.

 

17. Tomeu Garcies, del Serrano Hotel, va preparar uns Raviolis fregits de llampuga molt bons.

 

18. L’Hotel Amorós oferí un excel·lent Montadito de llampuga, preparat per José López.

 

19. La Porxada de Sa Torre va preparar unes delicioses Croquetes de llampuga amb pebres, presentats per Francisco Cruz.

 

20. Jesús Viera, de Canyamel Park, va oferir una saborosa Mitja lluna de pasta de fulls amb sofregit, gambes i pebres piquillo.

 

21. Melbeach Hotel va presentar, de la mà de David Moreno, l’original “Taco El Dorado”.
 



Ja veis 21 propostes, cadascuna més suggeridora, per a gaudir de la llampuga. I si cada plat ha estat preparat per un cuiner, darrere hi ha la feina de tots els equips de cuina i de servei.

 

Tampoc podem deixar de comentar el bon servei de bar, eficaç i alegre. Enguany la novetat han estat els tassons reutilitzables, una bona iniciativa. I també cal recordar la bona feina de l’equip de neteja i de tots els qui han muntat l’espai físic i serveis dins el recinte de la Mostra.