L’IMPERI ROMÀ ES TRASLLADÀ A LA RESIDÈNCIA















Durant el mes de febrer, la residencia SARquavitae de Capdepera també celebrà el Carnestoltes de 2012, aquest any la temàtica escollida va ser Roma, per tot això durant aquest mes el centre a enfocat totes les seves activitat envoltant aquest tema.
Es va realitzar un taller de cultura romana on els residents varen conèixer un poc més quines eren les costums i les tradicions de l’Imperi Romà mitjançant una presentació de power point  van descobrir com era la vida a l’antic Imperi Romà.



La residència seguí  endinsant-se dins  la cultura romana i per això és va posar a prova la capacitat dels residents elaborant unes pizzes.
A més es varen destinar uns dies a realitzar tant els vestits com la decoració de la sala per la gran festa de Carnaval que és va celebrar el dilluns 27 de febrer.



Tots els residents del centre varen participar de manera activa elaborant la indumentària i tots els elements que conformarien la decoració de la festa. Destacar que tot el material emprat per fer els tallers va ser material de paper per fer la decoració i bosses de plàstic de colors per fer els vestits.



Es varen fer dues festes per cada una de les dues plantes del centre, així doncs el mati es va fer la celebració amb els residents de la primera planta i a la tarda amb els de la segona. Va resultar un dia de molta animació, on tots els residents s’ho varen passar d’allò més be i per unes hores es varen convertir en autèntics ciutadans de l’Imperi Romà.