Per publicar declaracions signades per persones físiques i entitats totalment identificades.

Les fotos fetes al Jutjat de Pau on ens ratificàrem en les publicacions fetes i que ara podeu veure en els enllaços d'aquest article seran traslladades al jutge d'instrucció.
És evident que, a hores d'ara, no s'han localitzat tots els membres de l'equip de redacció ni els redactors dels altres mitjans de comunicació denunciats.
No publicarem el nom ni la fotografia de qui ens va denunciar ja que:
1 Això és el que voldria i per això ens va enviar la foto en questió.
2. No fos cosa que el tornem ferir en el seu honor, dignitat o en les profunditats del seus sentiments.
3. No ens dóna la gana
El fiscal, mort de rialles, es planteja imputar l'equip de redacció de "Cap Vermell" al complet i exigir 3 euros de fiança a cadascun dels seus membres per moure's tant mentre els feien les fotos. El jutge es planteja, a més d'arxivar el cas, sancionar al denunciant per fer-li perdre el temps miserablement.

Mentrestant, els presuntos implicados continuen esperant (això sí, d'asseguts) que des de l'Ajuntament se'ls lliuri la informació sol·licitada per a argumentar la seva defensa i demostrar no sols la falsetat de la denúncia sino les errades de forma del denunciant.

Els articles en questió són:

Sol·licitud de destitució de Sebastià Sureda

PSM-Entesa hi diu la seva sobre la situació de Sebastià Sureda

Les apostes són 3 a 1 que no acabarà la legislatura. No per aquest tema (que ja ho val), sinó pel tema de les telecomunicacions al municipi.