Les escoles s'Auba i s'Alzinar conclouen el primer trimestre amb sengles concerts nadalencs i a l'IES de Capdepera realitzen diverses activitats








Els escolars del municipi oferiren dos concerts de Nadal com a acomiadament de les classes per l'inici de les vacances de Nadal. A més de decorar les aules i espais comuns amb manualitats de temes nadalencs prepararen nadales que oferiren als companys i als pares i mares.



Pel que fa a s'Alzinar com ja es tradició els nins i nines (i també els mestres!) cantaren les seves nadales a l'església de Sant Bartomeu plena de gom a gom. Després els alumnes pogueren beure xocolata preparada per l'APIMA del centre i menjar coques dolces preparades per les famílies. Els més prtits tinguéren la visita del patge reial que recollí les cartes escrites pels alumnes a les aules.









Els alumnes i mestres de s'Auba preparen un concert a l'Auditòri del Centre Cap Vermell, concert que realitzaren en dues sessions amb una gran afluència de públic. La sala molt ben decorada acollí les cançons interpretades pels alumnes i també comptà amb la presència del patge reial.









De l'IES teniu informació a un altre article de Cap Vermell amb imatges.

En acabar les classes els mestres feren el dinar de Nadal a restaurants de la zona