El mal temps deslluí el mercadet de Nadal 2011



El temps atmosféric, més aviat la seva inestabilitat, va ser el protagonista del mercadet de Nadal organitzat per l'Associació Empresarial gabellina. Les primeres hores del mercadet celebrat a la plaça de l'Orient va arribar a tenir molt bon ambient i nombrós públic, que s'apropà a les paradetes preparades pels comerciants. A més de les nadales i la decoració de les oliveres instal·lades a la plaça de l'Orient, hi havia un pare Noël que rebia els nins i nines, degustació de productes locals i se preparà una rifa. Tampoc no faltaven càmeres de televisió que entrevistaven als assistents.





Devers les dotze, quan s'afegí el públic que participava a la missa de l'Esperança, la plaça s'arribà a omplir. Just deprés de cantar les nadales la pluja va fer acte de presència obligant a retirar els productes a la venda. Els comerciant van haver de recollir a correcuita les paradetes sota la pluja. De fet  només va ser un ruixat, això sí intens, que va obligar a acabar precipitadament el mercadet.





Una llàstima ja que el comerciants semblaven contents amb l'assistència de públic i les vendes no havien anat gens malament fins el moment.