Escàs ambient electoral, a la primera setmana de campanya a Capdepera












Ja informàvem que el dia de l'inici de la campanya electoral resultà fred i, continuam amb aquella impressió. D'una banda els panells per aferrar cartells són mig buits, mentre algunes pancartes han estat penjades per carrers i places, i sembla que "tot el peix està venut". O senzillament que les campanyes es mouen per altres mitjans, com els digitals, les xarxes de cominicació social o la televisió.



Malgrat tot, aquest dissabte, 12 de novembre, al mercat de Cala Rajada, el Partit Popuilar i el PSM-Iniciativa-Entesa muntaren sengles taules per a repartir propaganda electoral. No en vérem dels altres partits que es presenten.



L'ambient davant la paradeta del PSM estigué molt animat i els ques'hi aproparen, a més de recollir la propaganda electoral, comentaven alguns aspectes que els preocupaven. En un ambient distés i assosegat poguérem veure els protaveus del PP i el PSM parlant amb el batle i altres expolitics.



D'altra banda, el Partit Popular rebé la visita de Llorenç Bosch, cap de llista per Mallorca al Senat, qui parlà amb els seus companys de la taula i va fer una passejada repartint publicitat pel mercat. Televisió de Mallorca l'entrevistà i es va fer ressò de la visita.


Propers actes electorals a Capdepera

Dia 12 a les  19,30 hores Acte d'Esquerra Unida al Centre Cap Vermell de Cala Rajada

Dia 13, a les 21 hores, Acte de PSM-Entesa-IV a la Sala polivalent del Teatre de Capdepera

Dia 17, a les 20'30 hores , Acte del Partit Popular al Centre Cap Vermell de Cala Rajada