26 estudiants alemanys i 25 gabellins participen d’un programa europeu




   Un grup de 26 alumnes duna escola de Berlin són a de visita a Capdepera  convivint amb un altre grup de 25 alumnes de l’IES de Capdepera. Aquest és  un projecte europeu anomenat  “interacció juvenil amb la cultura i natura europea”  i  consisteix en rebre un grup de joves i mostrar-les la realitat d’un poble, en aquest cas de Capdepera. Donat que es tracta d’una escola bilingüe alemany-castellà, resulta fàcil la comunicació entre els participants del projecte. Per ara duen una agenda ben  completa amb visites a distints punts d’interès cultural i natural del municipi, com el castell, la torre de Canyamel, Font de Sa Cala, port de Cala Rajada o  Cala Agulla.



   També participaren de les activitats organitzades en el municipi. El grup va acompanyat, en tot moment, de dos monitors i un grup de voluntaris locals que preparen les visites guiades i coordinen les activitats. Dimecres dia 2 de novembre,  a les 16 hores, tenen previst fer una activitat (teatre) al castell de Capdepera i dijous, dia 3 de novembre, preparen un concert i la presentació del concert al Centre Cap Vermell.



   Els joves alemanys i gabellins comparteixen estada a l’hotel Bellavista de Cala Rajada. L’activitat és gratuïta pels participants i està subvencionada per la Comunitat Europea.