Notícia apareguda a DdM  el 28/10/2011

Més notícies de la nova urbanització de Canyamel





   Durant unes jornades organitzades per la Federació Hotelera de Mallorca, el passat mes de setembre, el conseller de Turisme va anunciar l'aprovació de quatre grans projectes turístics per via d'urgència, o el que és el mateix, mitjançant l'article 5 de la Llei 4 / 2010.
  Un mes després les quatre iniciatives privades susceptibles de ser declarades d'interès autonòmic s'han reduït a una i mitja. A dia d'avui (per 28-10-2011) el Govern Balear ha aprovat per la via ràpida -es redueixen els terminis administratius a la meitat- el complex de Meliá Hotels International a Magaluf.
   El conseller de Presidència, Antonio Gómez, va explicar ahir en compareixença parlamentària que l'únic projecte que està estudiant el Govern per declarar d'interès autonòmic és el de la societat Cap Vermell, consistent en la construcció d'un 'resort' hoteler a Canyamel de cinc hectàrees d'extensió i un total de 142 habitacions, en una zona natural. Tal com va publicar aquest diari, la identitat del promotor es desconeix tot i que el Govern Balear va difondre el nom d'un suposat membre de la família reial qatarià que respon per Sheik Ben Omar Kalifa Al Thani, de qui l'ambaixada de Qatar a Madrid no té constància.
   A més, encara queda un llarg recorregut perquè la proposta de Canyamel qualli en projecte d'interès autonòmic perquè, segons va dir Antonio Gómez, es troba en "fase d'estudi inicial".