Miquel Ensenyat participà de la campanya de recollida d'avals del PSM-Entesa- Iniciativa per poder-se presentar a les eleccions del 20-N










El candidat al Partlament del PSM-Entesa-Iniciativa acompanyà l'agrupació del PSM de Capdepera durant la recollida d'avals en el mercat de Cala Rajada del passat dissabte dia 8. Com informàrem, el PSM necessita un nombre míninm d'avals per poder-se presentar a les eleccions al Parlament espanyol, tant al Congrés com al Senat. er tant, l'agrupació local de Capdepera i Cala Rajada va muntar sengles paradetes als mercats de Capdepera i Cala Rajada. El passat dissabte varen rebre la visita del candidat de la coalició al Congrés, Miquel Ensenyat, qui parlà amb els simpatitzants i les persones que s'aproparen per donar el seu recolzament a la presentació de la candidatura del PSM-Entesa-Iniciativa a les eleccions del 20-N.
Només en el nostre municipi ja s'han recollit més de 200 signatures, del total de poc més de 800 que en fan falta, i es preveu que no hi haurà cap problema per a complir amb aquesta nova exigència electoral, imposada als partits que no tenen representació en el Parlament.



Pere Fuster declarà que " des de l'agrupació del PSM volem donar les gràcies als ciutadans de Capdepera i Cala Rajada que ens han donat suport a fi de presentar a les Illes Balears una alternativa que pugui rompre el bipartidisme PP-PSOE i que defensi els interesos dels seus habitants "