Deteriorament prematur del parc de s'AlzinarEl parc de s'Alzinar, reformat el curs passat, està patint l'acció d'alguns brètols que es dediquen a fer mal per fer mal. El parc infantil, a més del aintestètics graffitis, ha sofert la rotura d'algunes peces de fusta de la barana, que aparegueren a l'interior de les papereres del mateix parc.

També ha estat rompuda una reixa que tanca l'accés a l'alzinar que hi ha a la muntanya al costat del parc.A més, pels voltants s'han escampat bosses de fems (possiblement llevades de les papereres del parc)...El que comentàvem: un parc recentment reformat pareix vell per l'acció d'uns quants que no valoren els espais comuns. I no comptam els dies que apareixen vidres, excrements de ca o brutor escampada, que són retirats pel servei de manteniment.

En aquests dies, quan les inversions són nul·les i els doblers de manteniment arriben just-just, aquestes accions encara són més sagnants.
I el que fa més mal és que des de fa anys les autoritats semblen impotents, no de bades és un tema recurrent.Les fotografies donen bona mostra del que parlam.