El sopar solidari de Voluntaris de Mallorca i el ballet Stylo
                                                                ompliren la vatllada del dilluns


Complet reportatge fotogràfic




Més gent que mai en el sopar solidari de Voluntaris de Mallorca, una trobada ja habitual de les festes de Sant Roc. La pamboliada va congregar gairebé 500 persones, en una vetllada calorosa però molt agradable que, a més va comptar amb un gran final de festa a càrrec del ballet Stylo. En aquesta ocasió, els beneficis del sopar aniran a projectes per a la infància, en el Perú.

Durant el sopar, l’entranyable Trio Amanecer va ser l’encarregat de posar-hi la música, temes de sempre que es varen escoltar de gust, tot i que la gent no s’animà a ballar. Mentrestant, molta més gent, a banda dels sopadors, va comparèixer en el moll, per tal d’assistir a la segona part de la vetllada, fins al punt que l’esplanada es va omplir per complet.

Quant al ballet Stylo, aquesta obra personal de Clàudia Suiter, ens oferí el variat repertori a què ens té acostumats, des dels números clàssics fins a la música més actual i des de la simpatia i frescor dels més petits fins a la perfecció dels majors. Tot plegat, una vetllada que trobà en el marc del moll l’escenari perfecte. I és que el moll de Cala Rajada té un encant especial i una capacitat de convocatòria com cap altre espai de la zona cala-rajadera.

I aquí el reportatge fotogràfic: