L'agrupació d'Esquerra Unida de Capdepera presentà la seva llista de candidats, per a les properes eleccions municipals

    Una trentena de candidats  i simpatitzants d'Esquerra Unida es reuniren el passat dilluns 18 d'abril, en un conegut restaurant de Capdepera, per presentar la llista de candidats per a les properes eleccions locals. A l'acte  de presentació hi participaren el gruix de la candidatura  encapçalada per Deogracias Castellano; el candidat al Consell de Mallorca, Albert Aguilera; i al Govern Balear , Manel  Carmona. 



   Abans de sopar, el candidat al Consell prengué la paraula per recordar la importància de mobilitzar els treballadors i anar a votar, tot sabent que es voten les tres institucions: Ajuntament, Consell i Govern. Així mateix defensà  la feina dels regidors i consellers d'Esquerra Unida en el Consell i Govern i en els ajuntaments on tenen representació. Per la seva banda, Deogracias va assenyalar algunes prioritats com la participació ciutadana, els pressuposts participatius, i el foment de les cooperatives o del treball públic per a aturats de llarga durada.
   Després ses passà a enumerar els membres que formen part de la candidatura d'Esquerra Unida (reproduïda al final).



  Després del sopar, en un ambient molt distès, el candidat al govern, Manel Carmona, dirigí unes paraules de suport al candidat i va comentar diversos aspectes de la política de la Comunitat i de l'Estat, fent una crida a la gent honrada i treballadora per a recolzar la seva candidatura. Igualment va demanar que, a causa de l'escàs pressupost que es dedicarà a la campanya, cal fer un esforç personal per a difondre les seves idees.



  L'agrupació local d'Esquerra Unida pretén obtenir representació municipal, al  Consell i al Parlament de les Illes Balears, confirmant la presentació de llistes a 31 municipis de les illes.



LLista d'EU a Capdepera

1r -  DEOGRACIAS CASTELLANOS CASTILLA
2n-  MARÍA SUREDA SANCHO
3r -  ISABEL MEJIAS CARAMILLO
4t-   ANTONIO RODRIGUEZ URBANO
5è -  CONCEPCIÓN SÁNCHEZ PORTILLO
6è -  FRANCISCO DÍAZ HERNANDEZ
7è -  PEDRO ROBLES GIGANTE
8è -  ANA ATIENZA VALIENTE
9è -  Mª DEL CARMEN FUSTER BARCELÓ
10è- JOSÉ FRANCISCO RAÑO LORENZO
11è- NOEMI NOCH SUREDA
12è- MIGUEL ANGEL NOGUERA MARTINEZ
13è- SALUDINA GRANDE VILLALBA
14è- JOSÉ ANTONIO VICHI GALLARDO
15è- ANTONIA SANCHO VIVES
16è- Mª ISABEL PONS SOLER
17è- AMADOR ARCADIO MONLLO
18è- ANTONIA SANCHO ADELINO
19è-  JUAN SUREDA IBAÑEZ
20è- ROSARIO RUÍZ RODRIGUEZ